animatrice inneminnebieke

kinder

 

Wie is inneminnebieke?

Van kindsbeen af kriebelt het bij inneminnebieke om toneel te spelen, te verkleden, te schminken, te zingen, te dansen, verhalen te schrijven, kortom, ze vindt het fijn om creatief bezig te zijn. Als ze zou mogen, zou ze zich iedere dag verkleden! 


inneminnebieke is afkomstig van Oost-Limburg (lees: Antwerpen) en woont sinds 2011 in Sint-Truiden. Ze is mama van twee kinderen, een jongen, Robin en een meisje, Amber. 


Ze vindt het zo fijn om bij kinderen te zijn, dat ze Creatieve Woensdag heeft bedacht. Dat is een superleuke kindernamiddag waarbij ze haar verhalen voorleest (als jij kan lezen, kom jij ook aan het woord), waarbij je de tekeningen die bij het verhaal horen, inkleurt, en nog iets tofs knutselt om mee naar huis te nemen. 


Op sommige dagen gaat ze ook kindergezichtjes schminken. Kerstmarkten, kinderfeestjes, ... je belt en ze komt.


Wanneer ze niet inneminnebieke is, is ze gewoon mama Birgit De Metsenaere, schoonheidsspecialiste. 

Ze heeft een schoonheidssinstituut achter de Grote Markt in Sint-Truiden, in het Clockemstraatje, nummer 26. Dat heet Bieautiful. De website van Bieautiful is www.bieautiful.be.


Samen met haar kinderen woont ze boven dat schoonheidsinstituut. Bijzonder is dat ze in haar zaak een bak met visjes heeft staan waar je met je voeten (of je handjes) in kan en dan komen de visjes aan je huid knabbelen. Wees gerust, ze hebben geen tandjes, hoor!


Dus, als je zin hebt om een leuke speelnamiddag mee te doen, of je wil een schminkster op je feestje, met inneminnebieke heb je gegarandeerd een fijne dag!